• detail Sestra v akci - DVD
  • detail Sestra v akci - DVD

Sister Act
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 3 points for the next purchase.
Watchdog
Czech title:
Sestra v akci
Title:
Sister Act [USA, 1992]
Language:
CZ dabing, CZ titulky
Audio:
czech czech Dolby Digital 2.0, english english Dolby Digital 5.1, hungarian hungarian Dolby Digital 2.0, russian russian 5.1 Voiceover, russian russian Dolby Digital 2.0
Lenght:
96 minutes
Video:
4:3 1.33:1
Carrier (platform):
DVD
Directors:

DVD SESTRA V AKCI - OBSAH:

Skvělá komedie se skvělou hudbou a Oscarovou Whoopi Goldberg (Duch), to je Sestra v akci! Temperamentní barová zpěvačka Deloris je korunním svědkem závažného případu. Proto ji policie ukryje na poslední místo, kde by ji její pronásledovatelé hledali - do kláštera. Její nespoutaná povaha brzy vnese do kláštera nový řád a promění ubohé pěvecké výkony místního sboru ve strhující soulové koncerty. Stoupající popularita přiláká i nežádoucí pozornost mafiánů, kteří odhalí Delorisin úkryt. Jeptišky ale nehodlají nechat svou sestru napospas osudu a rozhodnou se napomoci boží spravedlnosti...

Sestra v akci na DVD obsahuje:

Hudba: Marc Shaiman
Scénář: Joseph Howard
Kamera: Adam Greenberg
Produkce: Scott Rudin, Teri Schwartz

Titul DVD Sestra v akci (katalogové číslo 0901333) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Sestra v akci levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup DVD Sestra v akci si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete ze zajímaví nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Sestra v akci na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD SESTRA V AKCI.

preceneni202301

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs