• detail Poslední aristokratka - DVD
  • detail Poslední aristokratka - DVD
  • detail Poslední aristokratka - DVD
  • detail Poslední aristokratka - DVD
  • detail Poslední aristokratka - DVD

Poslední aristokratka
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 3 points for the next purchase.
Quantity:
Watchdog
Czech title:
Poslední aristokratka
Title:
Poslední aristokratka [Česko, 2019]
Audio:
czech czech Dolby Digital 5.1, czech czech Dolby Digital 2.0, slovak slovak audiopopis pro nevidomé 2.0
Subtitles:
czech czech for the deaf, slovak slovak for the deaf, english english
Country of origin:
CZ
Lenght:
105 minutes
Video:
16:9 2.39:1
Carrier (platform):
DVD
Directors:

DVD POSLEDNÍ ARISTOKRATKA - OBSAH:

Rodilý Newyorčan Frank (Hynek Čermák) získá díky svým šlechtickým předkům dávné rodové sídlo - zámek Kostka. Potomek emigrantů se tak po více než čtyřiceti letech chystá s dcerou Marií (Yvona Stolařová) a temperamentní ženou Vivien (Tatiana Vilhelmová) na velký návrat do Čech. Čerství aristokraté jsou neznalí místních poměrů a nepolíbení českou realitou, někdejší vlast a zámecký život znají jen z prastarých vyprávění příbuzných. Záležitosti spojené s navrácením majetku pro ně řeší právní zástupce Benda (Vojtěch Kotek).

Po příjezdu rodina zjišťuje, že se zámek nachází ve stavu pozvolného rozkladu, stranou veškerého společenského dění. Jedinými stálými obyvateli Kostky jsou zpátečnický kastelán Josef (Martin Pechlát), bodrá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová) a hypochondrický údržbář Krása (Pavel Liška). Zatímco osazenstvo Kostky pozvolna procitá z mátožného spánku porevolučních devadesátých let, rodina Kostkových stojí před těžkou volbou, zda generacemi vybudované sídlo prodat a vrátit se do Ameriky, nebo se pokusit zámek Kostka zachránit...

Poslední aristokratka na DVD obsahuje:

Scénář: Jiří Vejdělek
Kamera: Vladimír Smutný
Produkce: Ondřej Zima, Silvie Michajlova, Pavel Berčík

Bonusy:
  • Trailer
  • Fotogalerie
  • Deník režiséra
  • Léto s aristokratkou
  • Pohled do zákulisí
Titul DVD Poslední aristokratka (katalogové číslo 0912828) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Poslední aristokratka levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k DVD Poslední aristokratka si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Poslední aristokratka na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD POSLEDNÍ ARISTOKRATKA.
07akce20, 08akce20

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs