• detail Mr. Bean S1 Vol.1 digitálně remasterovaná edice - DVD

Mr. Bean S1 Vol.1 digitálně remasterovaná edice - DVD
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 3 points for the next purchase.
Quantity:
Watchdog
Audio:
anglicky Dolby Digital 2.0
Subtitles:
czech czech, english english for the deaf, arabic, danish, finnish, french, Dutch, icelandic, italian, German German, norwegian, polish polish, portugalské, greek greek, spanish, swedish
Country of origin:
GB
Video:
4:3 / 1,33:1
Starring:

Mr. Bean S1 Vol.1 digitálně remasterovaná edice
(Mr. Bean Series 1 Vol. 1)
Rodinný, Komedie / 124 minut / Velká Británie

EPIZODA 1 – PAN BEAN
Ať už je na ZKOUŠCE, kde nezná odpověď na jedinou otázku, nebo NA PLÁŽI, kde se pokouší převléknout do plavek bez svlékání kalhot, nebo v KOSTELE, kde se zoufale snaží neusnout, pan Bean vždycky najde netušený způsob, jak vše uskutečnit.

EPIZODA 2 – NÁVRAT PANA BEANA
Pan Bean dostal svou první kreditní kartu a je rozhodnutý ji použít v OBCHODNÍM DOMĚ. Jeho návštěva luxusní RESTAURACE se nevyvíjí podle plánu, když si špatně objedná. Pak čeká pana Beana před FILMOVÝM PŘEDSTAVENÍM setkání s královnou a na takovou velkou chvíli je potřeba se pečlivě přichystat.

EPIZODA 3 – PROKLETÍ PANA BEANA
Během návštěvy PLAVECKÉ HALY uchvátí pana Beana vidina skoku ze skokanské věže. Na LAVIČCE V PARKU pan Bean prokáže svůj neskutečný důvtip při přípravě sendviče. Nakonec se ukáže, jestli je HOROROVÝ FILM nejoblíbenější formou zábavy pana Beana.

EPIZODA 4 – PAN BEAN JDE DO MĚSTA
Pan Bean si pořídil svou první TELEVIZI, ale má potíže se signálem. Do PARKU si vezme jinou novou hračku, fotoaparát Polaroid. Večer pak stráví v KLUBU PHUT a na DISKOTÉCE, kde prokáže nemalé taneční mistrovství.

EPIZODA 5 – TRABLE PANA BEANA
Pan Bean zaspal, ale díky svému nechvalně proslulému řidičskému umění se ke svému ZUBAŘI dostane včas. Na konci vyšetření by byl ale zubař raději, kdyby pan Bean schůzku nestihl. Odpoledne stráví pan Bean v parku a o svou SVAČINU se podělí s nevítaným hostem.

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs