• detail Cizinec ve vlaku - DVD
  • detail Cizinec ve vlaku - DVD
  • detail Cizinec ve vlaku - DVD
  • detail Cizinec ve vlaku - DVD
  • detail Cizinec ve vlaku - DVD
  • detail Cizinec ve vlaku - DVD
  • detail Cizinec ve vlaku - DVD
  • detail Cizinec ve vlaku - DVD

The Commuter
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 3 points for the next purchase.
Quantity:
Watchdog
Czech title:
Cizinec ve vlaku
Title:
The Commuter [USA / Francie, 2018]
Audio:
czech czech Dolby Digital 5.1, english english Dolby Digital 5.1, hungarian hungarian Dolby Digital 5.1
Subtitles:
czech czech, czech czech for the deaf, hungarian hungarian
Country of origin:
USA
Lenght:
100 minutes
Video:
16:9 2.39:1
Carrier (platform):
DVD

DVD Cizinec ve vlaku - obsah:

Michael McCauley žije spokojeně nudný rodinný život bez jakýchkoliv výkyvů. Prodává pojištění, s rodinou žije za městem, a do práce a zpátky dojíždí pravidelným vlakem. Každý den, už deset let, co odešel od policie. Dnešní den se moc nepovedl a stejně jako vždycky nastupuje do vlaku a těší se domů. Zdraví známé průvodčí i známé tváře. Dveře se zavřou, vlak se rozjede z nádraží a nic ještě nenasvědčuje tomu, že tahle cesta bude úplně jiná a že postava Liama Neesona si během ní sáhne na dno fyzických i psychických sil. Po chvilce jízdy si k němu přisedne atraktivní žena (Vera Farmiga) a položí mu jednoduchou, trochu znepokojující otázku: „Co jste za člověka?” Pod vlivem jejího osobního kouzla i obálky s penězi se Michael nechá vtáhnout do zvláštní a smrtící hry. Musí ve vlaku najít někoho, kdo tam nepatří. Když neuspěje, přijde o rodinu, pokud uspěje, dostane odměnu. Odmítnutí se nebere jako odpověď. Vlak uhání, tajemný vládce hry sleduje každý jeho krok a vzdálenost do cílové stanice se krátí. Než zastaví, šílená situace ve vlaku se promění v horečnaté pátrání, rvačky a střelbu. Je to hra nebo promyšlený zločin? Kdo je tajemný cizinec ve vlaku a proč ho má najít?

Parametry DVD Cizinec ve vlaku:


Hudba: Roque Baños

Scénář: Byron Willinger, Philip de Blasi, Ryan Engle

Kamera: Paul Cameron

Produkce: Andrew Rona, Alex Heineman

Bonusy:
  • Fotogalerie


Video 2



Titul DVD Cizinec ve vlaku (katalogové číslo 0911756) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Cizinec ve vlaku levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Cizinec ve vlaku na DVD si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Cizinec ve vlaku na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD CIZINEC VE VLAKU.

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs