• detail Catch Me If You Can (20th Anniversary) - Blu-ray Steelbook
  • detail Catch Me If You Can (20th Anniversary) - Blu-ray Steelbook
  • detail Catch Me If You Can (20th Anniversary) - Blu-ray Steelbook

Catch Me If You Can (20th Anniversary) - Blu-ray Steelbook

By purchasing this product you get 18 points for the next purchase.
Availability:
Produkt aktuálně není skladem. Zašleme vám informaci, pokud dojde k opětovnému naskladnění.
Watchdog
Czech title:
Chyť mě, když to dokážeš (bez CZ)
Title:
Catch Me If You Can [USA / Kanada, 2002]
Dovoz:
Descriptions and menus are not in Czech
Language:
Orig.znění AJ - bez CZ titulků
Audio:
english english DTS-HD Master Audio 5.1, francouzský Dolby Digital 5.1, italský Dolby Digital 5.1, japonský Dolby Digital 5.1, German German Dolby Digital 5.1, španělský Dolby Digital 5.1
Subtitles:
english english, danish, finnish, french, Dutch, italian, japonské, German German, norwegian, spanish, swedish
Lenght:
141 minutes
Video:
16:9 1.85:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Directors:
Čsfd rating:
87%
EAN:
4020628665708
Speciality
Sold out
Import

Blu-ray Chyť mě, když to dokážeš (bez CZ) - obsah:

Frank W. Abagnale je dnes mužem v nejlepším věku s pověstí špičkového odborníka, ale ještě než dosáhl plnoletosti, tedy jedenadvaceti let, pátrala po něm policie bezmála třiceti států a pro agenta FBI Carla Hanratthyo byl doslova noční můrou. V šestnácti se Frank (Leonardo DiCaprio) od svých vrstevníků příliš nelišil. Ale pak se jeho rodiče rozvedli a on měl pocit, že zůstal sám proti celému světu a musí se bránit ze všech sil. Dělal to způsobem, který bere dech a zároveň svědčí o jeho zcela mimořádných schopnostech. Vyrobit si doklady a udělat se starším byla hračka. Dokázal však proniknout i do řad pilotů jedné z největších leteckých společností, aniž by složil jakékoli zkoušky. Diplom právníka, jak jinak než zfalšovaný, mu otevřel cestu stát se obhájcem a nějaký čas působil i jako dětský lékař na klinice. Žil v luxusních hotelech a procestoval kus světa, protože byl navíc i jedinečným padělatelem šeků. Jeho loupeže vyčíslil zoufalý agent FBI (Tom Hanks), s nímž si Frank dlouho pohrával jako kočka s myší, na závratnou sumu 2,5 milionů dolarů...

Parametry Blu-ray Chyť mě, když to dokážeš (bez CZ):


Hudba: John Williams

Scénář: Jeff Nathanson

Kamera: Janusz Kamiński

Produkce: Steven Spielberg, Walter F. Parkes



Titul BLU-RAY Chyť mě, když to dokážeš (bez CZ) (katalogové číslo 0940485) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Chyť mě, když to dokážeš (bez CZ) levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k Blu-ray Chyť mě, když to dokážeš (bez CZ) si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Chyť mě, když to dokážeš (bez CZ) na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY CHYŤ MĚ, KDYŽ TO DOKÁŽEŠ (BEZ CZ).

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs