• detail Až přijde kocour - Blu-ray restaurovaná verze

Až přijde kocou
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 18 points for the next purchase.
Quantity:
Watchdog
Czech title:
Až přijde kocour
Title:
Až přijde kocour [Československo, 1963]
Language:
CZ dubbing
Audio:
czech czech DTS-HD Master Audio 5.1
Subtitles:
Lenght:
105 minutes
Video:
16:9 2.35:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Directors:
Čsfd rating:
73%

Blu-ray Až přijde kocour - obsah:

Skvostná surrealistická satira Vojtěcha Jasného je jedním z nejhonosnějších a nejnevázanějších filmů celé československé nové vlny. Do provinčního českého městečka přijíždí kočovný cirkus se svým kouzelným kočičím maskotem a odhaluje ctnosti, neřesti a touhy jeho neukázněných obyvatel. Zčásti moderní pohádka, zčásti barvitá politická metafora, Až přijde kocour (známý také pod názvem Kocour Kasandra) je jedinečné, nádherné komické drama. Film byl po sovětské invazi do Československa v roce 1968 zakázán a považován za nepřijatelnou a podvratnou kritiku komunistické společnosti.

Nyní nově zrestaurovaný v celé své zářivé technicolorové kráse, tento vítěz ceny z Cannes má světovou premiéru na Blu-ray. Součástí je také uznávaný krátký animovaný film Špatně namalovaná slepice od Jiřího Brdečky, spoluscenáristy filmu Až přijde kocour...

Parametry Blu-ray Až přijde kocour:


Hudba: Svatopluk Havelka

Scénář: Jiří Brdečka, Vojtěch Jasný

Kamera: Jaroslav Kučera



Titul BLU-RAY Až přijde kocour (katalogové číslo 0934381) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Až přijde kocour levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
K Vašim nákupům pro Vás máme připravený dárek, který si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k Blu-ray Až přijde kocour si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Až přijde kocour na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY AŽ PŘIJDE KOCOUR.

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs