• detail Sister Act 2: Back in the Habit - DVD

Sister Act 2: Back in the Habit - DVD
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 3 points for the next purchase.
Quantity:
Watchdog
Czech title:
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
Title:
Sister Act 2: Back in the Habit [USA, 1993]
Audio:
czech czech 2.0, english english 5.1, hungarian hungarian 2.0, russian russian 5.1 VO
Subtitles:
Country of origin:
USA
Lenght:
103 minutes
Video:
16:9 1.85:1
Directors:

Deloris Van Cartierová na svých dobrodružstvích v klášteře nakonec ještě vydělala a slaví právě úspěchy v nové show v Las Vegas. Z opojení slávou je však vytržena neodbytnými jeptiškami, které přicházejí s prosíkem. Po předchozích zkušenostech s temperamentní sestrou dospěly tyto dobré ženy k názoru, že Deloris je jejich jedinou nadějí v katastrofální situaci.

Škola sv. Františka, kde všechny učí, má být zavřena, a to z ryze světských a přízemních důvodů - pro peníze. Žáci nevykazují žádné zvláštní schopnosti, škola se neúčastní žádných soutěží ani závodů, a sponzoři a dobrodinci ztratili zájem. Zkrátka a dobře, škole je potřeba dodat nového ducha, a navíc - stejně potřebují učitelku zpěvu.

A tak se Deloris navzdory všem svým předsevzetím nechává znovu navléci do černého hábitu a poněkud rozechvěle předstupuje před třídu plnou hlučných a neukázněných výrostků, které ta černá jeptiška před tabulí ale vůbec nezajímá. Deloris čeká tuhý boj, má-li nakonec vzbudit ve svých žácích zájem o hudbu a ještě z nich udělat sbor, schopný vyhrát celostátní soutěž...

Trailer k DVD Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs