• detail No Time to Die - 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook

No Time to Die - 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook
Tato položka již není dostupná!

Czech support only on 4K Ultra HD Blu-ray
By purchasing this product you get 18 points for the next purchase.
Watchdog
Czech title:
Není čas zemřít (bez CZ)
Title:
No Time to Die [USA, Velká Británie, 2021]
Language:
Orig.znění AJ - bez CZ titulků
Audio:
english english Dolby Atmos
Subtitles:
english english for the deaf
Lenght:
163 minutes
Video:
16:9 2.39:1 2160p
Carrier (platform):
4K ULTRA HD Blu-ray (bez CZ)
Čsfd rating:
75%

4K ULTRA HD BLU-RAY NENÍ ČAS ZEMŘÍT (bez CZ) - OBSAH:

Ve filmu Není čas zemřít se spolu s oscarovým® Rami Malekem naposledy vrací Daniel Craig jako agent 007. James Bond skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií...

Není čas zemřít na 4K ULTRA HD Blu-ray (bez CZ) obsahuje:

Hudba: Hans Zimmer
Scénář: Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunaga, Phoebe Waller-Bridge
Kamera: Linus Sandgren
Produkce: Michael G. Wilson, Barbara Broccoli



Titul 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Není čas zemřít (katalogové číslo 0940265) je zařazený v kategorii FILMY / 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Není čas zemřít levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k 4K ULTRA HD Blu-ray + Blu-ray Není čas zemřít si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY Není čas zemřít na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit 4K-ULTRA-HD-BLU-RAY NENÍ ČAS ZEMŘÍT.

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs