• detail Moje tlustá řecká svatba - DVD pošetka
  • detail Moje tlustá řecká svatba - DVD pošetka

My Big Fat Greek Wedding
Tato položka již není dostupná!

Watchdog
Czech title:
Moje tlustá řecká svatba
Title:
My Big Fat Greek Wedding [USA / Kanada, 2002]
Audio:
Subtitles:
Country of origin:
USA
Lenght:
95 minutes
Video:
16:9
Carrier (platform):
DVD
Directors:

DVD MOJE TLUSTÁ ŘECKÁ SVATBA - OBSAH:

Každý z rodiny Portokalosových má starost o Toulu. Je jí třicet a pořád je svobodná. Pracuje v řecké restauraci svých rodičů a je schopna udělat všechno, jen aby nemusela zbytek života strávit v rodinném podniku. Chodí do večerní školy, najde si práci v cestovní kanceláři... a potká středoškolského učitele Iana.

Ian je vysoký, hezký, vtipný a... rozhodně není Řek. Toula si není jistá, co raní jejího staromódní ho otce víc: jestli to, že Ian je Xeno /cizinec/, nebo to, že je vegetarián... Oba netuší, co všechno je čeká. Od každé slušné řecké dívky se totiž očekává, že si vezme Řeka, bude mít řecké děti a až do posledního dne svého života bude každého cpát jídlem.

Nastávající zeť se musí stát stoprocentním členem rodiny. Musí milovat řecké jídlo, ctít řecké tradice a hlavně se podílet na rodinném podnikání. Moje tlustá řecká svatba je originálni, vtipná, prosluněná a velmi úspěšná romantická komedie.




DVD Moje tlustá řecká svatba (katalogové číslo 0300684) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Moje tlustá řecká svatba levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
K Vašim nákupům máme připravené dárky, v košíku při ukončování objednávky si pak vyberete z nabídky, kterou průběžně aktualizujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Moje tlustá řecká svatba na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD MOJE TLUSTÁ ŘECKÁ SVATBA .

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs