• detail Melodie mého srdce - DVD

August Rush
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 3 points for the next purchase.
Quantity:
Watchdog
Czech title:
Melodie mého srdce
Title:
August Rush [USA, 2007]
Language:
CZ dabing, CZ titulky
Audio:
czech czech Dolby Digital 5.1, english english Dolby Digital 2.0
Subtitles:
Lenght:
110 minutes
Video:
16:9 1.78:1
Carrier (platform):
DVD
Directors:
Čsfd rating:
78%

DVD Melodie mého srdce - obsah:

Setkání Lyly (Keri Russell) a Louise (Jonathan Rhys Meyers) v New Yorku je osudové a noc, kterou spolu tato krásná violončelistka a irský kytarista stráví, je pro oba nezapomenutelná. Lylin otec o jejich lásce ale nechce slyšet a vezme dceřin osud do svých rukou. Díky němu se tedy Lylin a Louisův syn Evan „August Rush“ (Freddie Highmore) dostane hned po narození do sirotčince, kde sní o svých nepoznaných rodičích. Evan má obrovský hudební talent, hudbu slyší všude kolem sebe a jednoho dne ho dovede i do New Yorku, kde nezůstane dlouho bez povšimnutí. Začne studovat na prestižní hudební konzervatoři a díky hudbě se dostane dokonce i k vytouženému cíli, kterým je setkání s jeho rodiči...

Parametry DVD Melodie mého srdce:


Hudba: Mark Mancina

Scénář: Nick Castle, James V. Hart

Kamera: John Mathieson

Produkce: Richard Barton Lewis



Titul DVD Melodie mého srdce (katalogové číslo 0908793) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Melodie mého srdce levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup DVD Melodie mého srdce si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete ze zajímaví nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Melodie mého srdce na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD MELODIE MÉHO SRDCE.

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs