• detail Lov (D. Attenborough) - Blu-ray 3BD (bez CZ)

Lov (D. Attenborough) - Blu-ray 3BD (bez CZ)
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 18 points for the next purchase.
Quantity:
Watchdog
Czech title:
David Attenborough: Lov
Title:
The Hunt [Velká Británie, 2015]
Audio:
english english DTS-HD Master Audio 5.1
Subtitles:
english english for the deaf
Country of origin:
GB
Lenght:
395 minutes
Video:
16:9 1.78:1 1080i
Carrier (platform):
Blu-ray
Directors:

BLU-RAY DAVID ATTENBOROUGH: LOV - OBSAH:

Souboje mezi lovci a lovenými patří k nejdramatičtějším událostem v přírodě. V sázce je život jednoho nebo druhého. Predátoři musejí být dokonale přizpůsobeni prostředí, v němž žijí. Aby ulovili kořist, vyvinuly se u nich mimořádně strategie. Ale i lovení tvorové mají své zbraně... Přežití závisí na mnoha schopnostech – rychlosti, síle, výdrži, vlastní nápaditosti, účinném maskování nebo týmové spolupráci. To, jakým způsobem zvíře dokáže své schopnosti využít, rozhoduje o úspěchu a selhání, životě a smrti. Seriál David Attenborough: Lov zachycuje v dramatických detailech různé taktiky, které si zvířata osvojila, aby dostala svou kořist a také ty, které jejich kořist používá, aby unikla do bezpečí. V sedmi špičkově natočených epizodách navštívíme otevřené travnaté pláně, husté lesy, divoký oceán i zmrzlou Arktidu. A staneme se svědky zřídka vídaného chování zvířat. Odhalíme, s jakými obtížemi si musí poradit dravci a jejich kořist v různorodém prostředí plném nečekaných překážek. Seriálem provází proslulý přírodovědec sir David Attenborough a vznikl v produkci týmu, který má na svědomí oblíbené a oceňované dokumentární pořady Modrá planeta, Zmrzlá planeta a Jižní Pacifik...

David Attenborough: Lov na Blu-ray obsahuje:

Hudba: Steven Price
Kamera: John Aitchison, Mark Deeble, Sophie Darlington, Doug Anderson, David Reichert
Produkce: Alastair Fothergill, Jonathan Hughes

Bonusy:
  • Na lovu s Orcou
Titul BLU-RAY David Attenborough: Lov (katalogové číslo 0934078) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY David Attenborough: Lov levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Udělejte si Váš nákup příjemnější a vyberte si z nabídky dárků, kterou průběžně obměňujeme. Dárek k Blu-ray David Attenborough: Lov si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY David Attenborough: Lov na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY DAVID ATTENBOROUGH: LOV.

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs