• detail Elektra - Blu-ray

Elektra
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 12 points for the next purchase.
Watchdog
Czech title:
Elektra
Title:
Elektra [USA, 2005]
Language:
CZ dabing, CZ titulky
Audio:
czech czech Dolby Digital 5.1, english english DTS-HD Master Audio 5.1, italský DTS 5.1, francouzský DTS 5.1, španělský (Kastilie) DTS 5.1, japonský DTS 5.1, russian russian DTS 5.1, španělský (Latinská Amerika) 5.1, polish polish 5.1 VO, portugalský Dolby Digital 5.1, maďraský Dolby Digital 5.1, Thai Thai Dolby Digital 5.1, turkish turkish Dolby Digital 5.1
Subtitles:
czech czech, english english, arabic, běloRussian Russian, bulgarian bulgarian, danish, estonian, finnish, french, Dutch, croatian croatian, italian, japonské, litevské, latvian, hungarian hungarian, norwegian, polish polish, portugalské, romanian romanian, greek greek, slovenian, spanish
Lenght:
96 minutes
Video:
16:9 2.35:1 1080p
Carrier (platform):
Blu-ray
Directors:

Blu-ray Elektra - obsah:

Úžasná Jennifer Garner jako femme fatale Elektra dokazuje, že zabít lze pouhým pohledem. Komiksová postava se proměnila v akční hrdinku s největším sex appealem všech dob.Přes smrtelné rány, které jí uštědřil Daredevil, se probouzí z mrtvých a stává se z ní nejnebezpečnější vražedkyně světa, která žije jen pro smrt ostatních. Ale její nejnovější úkol ji donutí k zásadnímu životnímu rozhodnutí. Přikloní se nakonec na stranu dobra nebo zla?

Parametry Blu-ray Elektra:


Hudba: Christophe Beck

Scénář: Zak Penn, Stuart Zicherman, Raven Metzner

Kamera: Bill Roe

Produkce: Arnon Milchan, Gary Foster, Avi Arad

Bonusy:
  • Vynechané scény s volitelným komentářem
  • Alternativní / prodloužené scény s volitelným komentářem
  • Závěrečné zúčtování: Pohled z více úhlů
  • Mytologie
  • Trailer


Titul BLU-RAY Elektra (katalogové číslo 0930327) je zařazený v kategorii FILMY / BLU-RAY
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto BLU-RAY Elektra levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
K Vašemu nákupu máme připraveno několik dárků, v košíku si průběžně aktualizované nabídky vyberete. Dárek si vyberete při ukončování objednávky.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr BLU-RAY Elektra na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit BLU-RAY ELEKTRA.

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs