• detail Cesta za Vánoční hvězdou - DVD

Reisen til julestjernen
Tato položka již není dostupná!

By purchasing this product you get 3 points for the next purchase.
Watchdog
Czech title:
Cesta za Vánoční hvězdou
Title:
Reisen til julestjernen [Norsko, 2012]
Audio:
czech czech Dolby Digital 5.1
Country of origin:
NOR
Lenght:
77 minutes
Video:
16:9 2.35:1
Carrier (platform):
DVD
Directors:

DVD CESTA ZA VÁNOČNÍ HVĚZDOU - OBSAH:

Mimořádně poutavý pohádkový příběh s ohromující filmovou výpravou a kostýmy se odehrává v překrásné zasněžené norské přírodě. Začíná v předvánočním čase, kdy do malé vesničky dorazí dvanáctiletá odvážná dívka Sonja v doprovodu lupičů, kteří ji drží v zajetí. Vesnice je totiž zakletá, stejně jako celé království. Kdysi dávno král ztratil svou jedinou dceru Gulltopp, která se vydala do lesa hledat Vánoční hvězdu. Dcera se však už nikdy nevrátila. Královna zemřela žalem a nešťastný král Vánoční hvězdu proklel. Na jeho království sestoupila tma a smutek. Jednoho večera přišel do jejich paláce mudrc, který králi předpověděl, že pokud se mu podaří do deseti let Vánoční hvězdu opět rozzářit, jeho dcera se vrátí domů. Od jejího zmizení uplynulo již devět let a králi zůstává poslední naděje. Sonje se podaří lupičům utéci a dostane se do zámku, kde si vyposlechne smutný příběh královské rodiny. Když jí král podá záchrannou ruku, Sonja se z vděčnosti ke králi rozhodne Vánoční hvězdu najít a konečně zlomit kletbu, která již dlouhou dobu visí nad jeho královstvím...

Cesta za Vánoční hvězdou na DVD obsahuje:

Hudba: Johan Halvorsen, Gaute Storaas
Scénář: Kamilla Krogsveen
Kamera: Odd Reinhardt Nicolaysen
Produkce: Sigurd Mikal Karoliussen, Jan Eirik Langoen

Titul DVD Cesta za Vánoční hvězdou (katalogové číslo 0911250) je zařazený v kategorii FILMY / DVD
Pokud jste u nás registrovaní a za své nákupy sbíráte věrnostní body, bude pro Vás nákup tohoto DVD Cesta za Vánoční hvězdou levnější, když tyto body uplatníte. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a pak se nechat odměňovat. Pokud již u nás registrovaní jste, nezapomeňte se před nákupem přihlásit.
Váš nákup Cesta za Vánoční hvězdou na DVD si můžete udělat příjemnější, pokud si vyberete z nabídky, kterou průběžně obměňujeme.
Tip: Pro odběry vašich objednávek, si můžete zvolit z několika možností zaslání, ale nejvýhodnější je osobní odběr DVD Cesta za Vánoční hvězdou na prodejně ZDARMA!
Rádi Vás (v pracovní dobu) na provozovně obsloužíme, případně poradíme, a vy si v klidu můžete prohlédnout a koupit DVD CESTA ZA VÁNOČNÍ HVĚZDOU.

heureka-shoproku

o-nas

Search: ""

0 pcs
Cart: 0,00
0 pcs